Tis Lente!
Door: Marijn
Blijf op de hoogte en volg Marijn
12 Maart 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
It's been a while..dus hier weer een nieuw verhaal. Na het vele sneeuwen heeft de zon en warmte het land eindelijke weer gevonden, en hebben we dus ook prachtig mooi weer hier! Ze verwachten voor morgen alweer dik 20 graden dus Marijn is blij! Ook leuk, gister is de klok hier een uur vooruit gegaan, en ja indd, drie weken te vroeg. Dit is in verband met het besparen van energie ofzo. Het is op dit moment dus nog maar 5 uur tijdsverschil met Nederland! Ja ja, die Amerikanen moeten het altjid net even anders. Zo vonden ook Jankes ouders die hier 2 weken geleden op visite waren. Met hen hebben we de hele stad nog een keer rond gelopen. Een vermoeiend maar leuk en lekker Hollands weekend. Ik heb zelfs nog een krentenbol gegeten! Ook die week lag er sneeuw, en steeds als we dachten dat het bijna allemaal gesmolten was, begon het weer te sneeuwen. Vivian gooide mij zelfs nog een keer een sneeuwbal recht in mijn oor, en die kwam natuurlijk niet meer bij van het lachen. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ik ben blij dat het weer lente wordt ;)
Afgelopen weekend heb ik vooral geshopt. Het Naval Academy Ball zit eraan te komen, dus de kleertjes moesten worden gekocht. Ik ben inmiddels klaar, dus laat die mariniers maar komen ;)
Ook waren er wat verjaardagen afgelopen weer. Zo werd Janke maandag 27, en Tricia werd 41. En donderdag kreeg Janke nog een verlaat kado van haar host dad. Kaartjes voor een concert van The Who. Who? Indd...dat is precies wat wij dachten. Nu bleken wij het na enige research toch wel te kennen, gelukkig. Want we zaten in een echte VIP box, tussen alle echte fans. Nu zal ik voor de mensen die deze rockers niet kennen even uitleggen dat dit een groep is uit de jaren '60/'70 en deze mannen dus al goed 60 zijn :P Er zijn er nog maar twee over, en ze hebben afgelopen jaar weer nieuwe muziek gemaakt. Wisten wij veel, Micheal was al erg jaloers..want hij was in zijn tienerjaren een grote fan. "Soms is het leven gewoon niet eerlijk!" zei hij ;) Later bleek ook wel dat dit een zeer populair concert was, wat al binnen 60 seconden was uitverkocht! The Who is van de nummers My Generation, en de themesongs van alle CSI tv series. Deze nummers zongen wij uiteraard uit volle borst mee..Al met al goed geslaagd!
Verder heb ik mijn weekend wat gevuld met stappen, filmpje, uit eten gaan, koffie leuten ;), uitslapen. Jaja, leef een luizenleventje. Maar ik heb nog wel even om mijn cultuur gedacht! Marijn ging gister, zondag, keurig naar de kerk. Vivian speelde in een musical versie van Noah's Ark. E n dat moest natuurlijk even bekeken worden. Was erg leuk en natuurlijk goed voor mijn bijbelkennis ;)
Ik wil Ingrid nog even bedanken voor haar kerstkaart die ik toch nog heb ontvangen. 10 Maart, maar zoals het kaartje zei: Beter laat dan nooit! Ik denk dat dit wel iets is wat moet worden vastgelegd in het Guinness Book of Records als laatst verstuurde kerstkaart ooit. Of zo je wilt, vroegst..voor het komende jaar alvast. Nee echt Ink...Applaus ;)
Ik ga even genieten van de zon! Adios
12 Maart 2007 - 15:01
Lies..:D:
Heej popjeee, ik vind echt mooi dat jij je nog zo vermaakt..;) En pas op met die militairen, voor je t weet..;) hahaha enjoy!(K) -
12 Maart 2007 - 15:29
Ingrid :
hahahah jah dat mag best vastgelegd worden hoor;)whahaha hij is temiste nog aangekomen en dat scheeld ;)
wij hebben ook eindelijk lekker weer hier :D sommige mensen lopen gewoon al t shirtjes buiten pff dat vind ik dan ook iets te veel van et goede, maar et weer is wel heerlijk lkkr zonnetje nu nog hopen dat et ook zo blijft:D
zo te horen heb jij weer een heerlijk weekend gehad :D ik ook alleen was ik zondag beetje ziekjes da was wel minder.
die amerikanen zijn wel beetje raar jah hahah dat ze nu al de klok verzetten alleen is et dus bij jullie al een stuk langer licht dat lijkt me wel weer heerlijk:D hahah
liefs ingrid
12 Maart 2007 - 20:54
Henk & Gerhard:
Moi, leuk dat je het zo naar je zin hebt, zaols je waarschijnlijk al weet zijn wij druk aan het verhuizen, wij gaan nu eindelijk naar een nette buurt zonder woonwagens. Het is allemaal wel een beetje druk, verhuizen en verbouwen teglijk, maar we nemen nog steeds even de tijd om naar jou site te kijken om te zien hoe het met je gaat, en het gaat jou allemaal wel lukken. Tis jha zo weer augustus, en dan ben je er alweer. We houden die oudjes van jou tussen tijds nog wel een beetje in de gaten. Maak er nog een leuke tijd van voor je het weet zit je weer in Eext. groetjes en tot kiek. -
13 Maart 2007 - 10:04
Hanneke:
Hoi Marijn,
Blij te lezen dat je je nog steeds erg goed vermaakt! Fijn dat het daar nu ook lente wordt, zoals je hier al hebt kunnen lezen is de lente in Nederland ook in aantocht, dus moeten we ons maar weer opmaken voor een beachseizoen met dito kleurtje natuurlijk, dus als er iemand in een t-shirt rondloopt ben ik het wel! Veel plezier trouwens met je mariniers! -
13 Maart 2007 - 18:08
@nnelien:
Blij, blij, blij dat het bijna voorjaar is :P
Hier is het ook heerlijk weer de afgelopen dagen. Maar nog niet zo warm als bij jou.
En eind maart gaat hier de klok vooruit en dan zitten we weer op 6 uur
En Marijn over het guinness Book. Misschien kom je daar zelf ook nog wel in.;P;P
Het verjaardagdskaartje voor Karel moet ook nog steeds komen Misschien komt die met de kerst. We wachten af. Ingrid staat nu nog met stip op 1.:D
Heb je nog iets meegekregen van de WK afstanden in Salt Lake City? De Nederlanders hebben het goed gedaan en zelfs een aantal wereldrecords neergezet.
Geniet van het mooie lenteweer. Daar krijg je bergen energie van...!!!
Dikke kus uit Eext. -
14 Maart 2007 - 01:53
Anne-Greet:
Eey meis! Tis grappig om te horen hoe iedereen met de lente bezig is. Bij mij kriebelt het nog niet zo. Zal misschien wel komen doordat het hier constant zomer is ... ;) Ik mis het koude weer soms wel een beetje, zeker nu ik hier in het vochtige Brisbane zit. Iris zit in Townsville en die zie ik waarschijnlijk over een aantal weekjes weer in Sydney om samen naar Nieuw-Zeeland te gaan. Krijg ik eindelijk mijn herfst/winter, want het schijnt er retekoud te zijn haha :D Veel liefs en een dikke kus -
14 Maart 2007 - 19:46
Marijn:
Ik wilde even mededelen dat het op dit moment, kwart voor 4, 27 graden Celsius is!!! Na na na na na ;) Dat het even duidelijk mag zijn!
Ik geniet! -
15 Maart 2007 - 19:21
Liberte:
Haha :lol: eerst even lachen om weer een zeer geslaagde grap van marijn! YOU GO GIRL misschien moet je als je terug komt, meteen maar het toneel op :lol:
Maar een zeer prettig weekend zo te lezen :D beter hoor :)
En echt te gek dat je naar zo'n concert kon, in de vipbox en alles!
Nou churchgirl! we mailen en krabbelen!!
Kusjeeee -
19 Maart 2007 - 00:47
Julia:
hahaha ik heb jouw kerstkaart nog steeds niet marijn... of heb je um niet verstuurd :P
ik kom nu btw de 15 terug dus jij moet nu 4 dagen op het vliegveld op mij wachten dat leek mij wel leuk :P
dikke kus julia -
19 Maart 2007 - 20:39
Jenno:
He wereldreiziger,
jij daar lekker genieten van de zon en wij zitten weer in de kou en natte boel! bah! Maar moest nog belofte aan jou nakomen van vorige week!
jij weer een verslag op je site en k een klein verslag van mijn weekendje weg! tjah ben beetje laat maar jah!
maar mijn weekendje centerparcs was egt geweldig! dikke pret en zekers voor herhaling! uitgebreid en gedetailleerd verslag volgt hier!
weekend vol met zonnige weer waarin!
drupske, zwemmen, drupske, bank hangen en drupske, zwemmen, midgetgolfen, drupske, zwemmen, poolen en drupske, bankhangen en drupske, zwemmen, drupske, drupske, poolen en drupske, drupske, zwemmen! en af en toe es de ogen dicht gedaan voor wat slaap!
uitbegreid genoeg dacht k!
veel plezier daar nog! en nu weer es verhaaltje van jou?
X Jenno