Goedemorgen!
Door: Marijn
Blijf op de hoogte en volg Marijn
08 Mei 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Het was alweer een tijdje geleden, dus tijd voor een nieuw verhaal. Allereerst wil ik zeggen dat de zon hier eindelijk weer schijnt, voor zolang als het duurt..! De afgelopen tijd is vrij rustig geweest. Geen gekke dingen, veel met Janke & fam. opgetrokken. Veel genoten van het mooie weer, uitgeslapen.. Natuurlijk gewerkt, maar what else is new.
Een week of drie geleden moest Janke werken en zijn we met de kids naar een voorstelling geweest van een middle school (kinderen van een jaar of 13). Dit was ongelofelijk saai! Meestal zeg je, ach het zijn nog kinderen en ze doen hun best. Niet deze keer. We verstonden er niks van en de helft van de tijd waren ze hun tekst kwijt. Erg erg erg slecht!! Maar goed zo waren we weer een poosje bezig laten we maar zeggen.
Afgelopen weekend heb ik wat betere voorstellingen gezien. Zo ben ik vrijdag naar een muziekavond van Janke's school geweest. Zeer getalenteerde mensen die dan klassiek spelen en/of zingen. Zaterdag gingen we naar een high school musical, weer met de kids. Je moet toch wat om ze bezig te houden he ;). Maar deze was erg goed. Ze speelden 'The Fiddler on the Roof'. En ik was erg onder de indruk. Heel professioneel, en ik vraag me af of het wel allemaal leerlingen waren of dat ze gewoon waren ingehuurd! Het was iig een heel goed stuk.
Verder staat eindelijk mijn tripje San Francisco vast. Op 26 juni gaan we die kant op, om daar tot 3 juli te blijven. In die dagen is er ook een Jazz festival, en natuurlijk gaan we de nodige toeristische attracties bij langs zoals fietsen over de Goden Gate Bridge en we brengen een bezoekje aan de beruchte gevangenis van o.a. Al Capone; Alcatraz!
Ik heb er zin in! Maar nog even geduld. Eerst ga ik beginnen met een cursus, die ik nu eindelijk heb gevonden! Ik ga vanaf volgende week vier avonden naar school om Engelse lessen te doen. Het wordt wel even pittig aangezien ik elke dat moet vliegen om op tijd te komen, maar het lijkt me wel interessant en het duurt maar 6 weken. Dan ben ik daarmee klaar :)
De afgelopen weken waren dus de stilte voor de storm, maar ik heb er wel zin in. Verder staat op het programma nog een bezoekje aan Pennsylvania Amish Country, misschien nog New York, een echte Joodse Barmitva en om het allemaal af te maken is er binnenkort ook de Amerikaanse Gay Pride Parade! Genoeg te doen dus, jullie horen het!
Liefs
08 Mei 2007 - 16:55
Liberte:
HEEEY MEID!
Dus een lekker rustig weekje met veel theather :P
Ziet er in iedergeval naar uit dat je een erg leerzame periode tegemoet gaat he :lol:
Kom je in iedergeval terug als een expert in engels (y)!
Alvast heel veel plezier in S-F!
Maar ik spreek je daarvoor natuurlijk ook!
Dikke (k) -
08 Mei 2007 - 16:59
@nnelien:
Nou, laat ik dan eens de eerste zijn om te reageren:P
Volgens mij kom jij de laatste 3 maanden prima door met werk,de engelse cursus, alle plekken die je nog wilt bezoeken en je tripje naar San Fransisco. Voor je het weet slik je n weer in en loop je door de eexterbossen met Flynn en Bjuka of sta je met je hoofd boven het frituurvet bij je "ouwe" werkgever :D
Je aanmelding voor de IB groep is de deur uit. We spreken elkaar. KUSS xxx -
08 Mei 2007 - 17:05
@nnelien:
Foutje.......... niet meer de eerste ;d
Liberte, de trouwste bezoekster van de sites,was mij voor.
'k kreeg telefoon tijdens de produceren van mijn tekst..........
Dat je niet het idee krijgt dat ik aan het dementeren ben !!! -
08 Mei 2007 - 23:08
Anne-Greet:
Eey lief! Leuk om weer een verhaaltje van je te lezen. Foto's komen er binnenkort aan hoor! Als ik weer lekker thuiszit in Haren ;) Iris is inmiddels al naar Perth vertrokken, wat betekent dat ik hier in mijn eentje in Sydney zit en dat het ongelooflijk saai is. Volgens mij is de batterij van de klok bijna leeg, want de tijd lijkt niet vooruit te gaan.
Beetje gemixte gevoelens over het naar-huis-gaan: als ik al jullie verhalen lees, wil ik ook graag blijven, maar ergens is het ook weer fijn om naar huis te gaan. Cool dat je ook naar Alcatraz gaat. Heleboel over gelezen in de Lucky Luck ;)
Kussie -
10 Mei 2007 - 21:44
Janke:
He Marijn!
Lang niet gesproken :)!
Ik word helemaal gek van die kids ;)!!! Maar weer aan de cosmopolitan dit weekend?
Maar even zonder gekheid, leuke web site hoor. Zie je dit weekend!
x -
13 Mei 2007 - 14:59
Gea Hamstra:
hai Marijn
Nu komt het er op aan zeker,maar voor dat je het weet is de cursus voorbij.
Ilse is nu voor 10 week naar Zuid- Frankrijk voor stage van de CIOS, ze had er veel zin in.
Maandag 14 mei gaan we hier weer van start met de Sport en Spelweek.
Ik zal dan ook theater zien( playback), misschien net zo goed dan in Amerika.
Nog veel plezier en geniet er van.
veel liefs Gea -
20 Mei 2007 - 11:28
Petra:
Fijn om weer wat van je te lezen!! En met leuke dingen in het verschiet!! Heel er leuk allemaal. Hier is het wat minder spannend allemaal. Tenminste, 3 weken geleden geopereerd aan mijn schouder. Dus ik kan niet zo heel veel en dus is het saai en verveel ik me te pletter. Het herstel gaat goed zeggen de kenners. Voor mezelf gaat het natuurlijk altijd te langzaam ;-)
Heel veel plezier de komende weken!!! Vooral je bezoek aan San Fransico ben ik erg benieuwd naar! Ik kan niet wachten op je verslag. -
21 Mei 2007 - 08:35
@NNELIEN:
Ja goedemorgen,
Ik zie nu net pas dat er nieuwe fotos's zijn geplaatst door Erwin ;P
Dan weet iedereen, die dat ook nog niet had ontdekt, het dus nu!!!!!!!!!!!
Veel demonstratie
Kus xxxxxxxxxx -
27 Mei 2007 - 11:19
Emiel:
He Marijn!!
Hoe is alles met je? Je doet allemaal hele gave dingen lees ik. Wanneer ga je terug?
kus