If you're going, to San..Fran..cisco!
Door: Marijn
Blijf op de hoogte en volg Marijn
05 Juli 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Terug uit San Francisco..back to work. Ik heb het super naar mijn zin gehad in het heuvelachtige San Fran! Dinsdag avond vlogen we die kant op, en tegen een uurtje of 12 kwamen we aan. We sliepen in een hostel, genaamd Amsterdam. Toepasselijker kon natuurlijk niet. Woensdag hebben we een beetje de stad verkend en vooral veel gelopen. Dat hebben we de hele week gedaan! Als jullie de foto's zien dan kan je zien wat ik bedoel met heuvels/bergen. Daarom rijden in de stad dan ook de welbekende Cable Cars. Erg leuk om te zien. Ze gaan op en af de berg als een soort tram. En dan beneden aan worden ze met de hand omgedraaid en gaan ze weer terug. Een echte toeristen trekken en dan ook niet te betalen!
Natuurlijk hebben we ons als een echte vakantieganger gedragen. We hebben het gevangenis eiland Alcatraz bekenen dmv een zeer realistische audiotour. Ex-gevangenen vertelden op het bandje over hun tijd op The Rock en de achtergrond geluiden waren soms errrg realistisch!! Ook lieten ze ons zien hoe een 'lockdown' werd gedaan. Alle deuren tegelijk open en dan weer dicht. Een geluid..Brr!
Verder hebben we een aantal kerken gezien, het Golden Gate Park doorgewandeld, een hike gedaan (op slippers!!) langs de kust. Erg mooi uitzicht en hoooge trappen :) En natuurlijk hebben we over de Golden Gate Bridge gefietst! Dit was op een vrij hete dag (San Francisco is best koud ivm zeewind) en dus ben ik lekker verbrand. Maar het wel erg mooi!
Helaas vloog de week voorbij en moesten we alweer naar huis. Dinsdag avond kwamen we aan en gelukkig waren we gister nog vrij. Het was Independence Day, een dag waarop iedereen vuurwerk afsteekt (doen ze neit met oud&nieuw). En vandaag is het weer donderdag..time to work!
Ik was trouwens een tijdje terug nog naar Bodies The Exhibition geweest. Een tentoonstelling waarvoor ze echte mensen hebben gebruikt! Best een raar idee maar wel heel interessant.
Tot over 5 weken!
Liefs
PS. Er staan een aantal nieuwe foto's op www.marijntjeee.tk voor iedereen die het nog niet heeft gezien :)
05 Juli 2007 - 17:13
Liberte:
Een leuke vakantie dus zo te horen :D
Toeristje :lol:
Heb van mn vader nog een t-shirt over Alcatraz, Uuh hoe was het ook al weer... huppeltjepup...roll and dive :P hahaha :lol:
Nou lief blijven voor de kindjes en dan zien we je over 5 weekjes weer :D
Spannend!
Dikke (k) -
05 Juli 2007 - 17:27
Emiel:
He Marijn!!
San Fransisco, wat gaaf dat je daar geweest bent!! Hoop dat je nog een leuke laatste 5 week hebt in the States, moeten zeker in Groningen ff keertje afspreken!!
Kus
06 Juli 2007 - 04:25
Julia:
g'day mate
hey marijn mijn verhaaltje deedt ook raar en ik ga het niet helemaal overtypen...jammer dan
kus en knuf
06 Juli 2007 - 12:40
Jenno:
Hey Marijn
klinkt goed zo weekje SAN FRANSISCOOOH!! Beetje rondneuzen in Alcatraz..tof!
Nog 5 weekjes hou je het nog een beetje vol? maak er nog een leuke tijd van! Je reisdocumenten al op orde daarzo of moeten we je straks nog komen ontvoeren?
tot snel! kus Jenno -
09 Juli 2007 - 13:54
@nnelien:
Hey globetrotter,
Je hebt een fantastische tijd gehad daar zo te lezen. Dank voor je kaartje.:D
En nu aftellen,beginnen met inpakkeen en kijken of je alles nog wel in je koffers kunt krijgen......;P
Nou meisje, we sturen je gauw een uitgebreide mail. En is er nog tijd voor een paar foto's op je tk site ? Ben natuurlijk wel erruuug nieusgierig.
Dikke kus van
Al Capone en Al ca Traz -
26 Juli 2007 - 17:47
Gea:
He Marijn
Een fijne vakantie gehad, zo te lezen, mooi man.
Ben je de dagen ( weken) aan het aftellen?
Heb je een piep klein beetje heimwee naar Nederland?
Nog even doorzetten en veel plezier nog.
liefs Gea
27 Juli 2007 - 06:01
Julia:
hey meis
ik vind dat wij samen maar eens op vakantie moeten gaan ... gaan jou ouders of mijn ouders een auto tot beschikking stellen?? ik vind rome wel een goede bestemming jij rijdt :P
kus en knuf julia