Kerst met pa en moe! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu Kerst met pa en moe! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu

Kerst met pa en moe!

Door: Marijn

Blijf op de hoogte en volg Marijn

28 December 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Dag iedereen,

Allereerst zal ik even vermelden dat pa, ma en tess veilig zijn aangekomen in DC. Ze hadden geluk en konden donderdag ochtend nog net een vliegtuig halen. Dankzij een vriendelijke taxichauffeur die wel even het snelheidslimiet wou overschrijden. Maargoed, hier zijn ze dan en hebben we samen kerst gevierd bij mijn hosts! Verder vermaken wij ons prima met het sightseeing in DC. Inmiddels is het al weer woensdagavond, en de tijd is wel omgevlogen. Maar dat hou je toch. Wordt wel weer lastig om afscheid te nemen denk ik. Ik had ze nu 4 maanden niet gezien, maar nu komen er nog 7.5 maanden! Maar de tijd gaat heel erg snel, vooral omdat ik het zo naar mijn zijn heb uiteraard :)

Ik zal zo ff Saw 3 kijken met Tess, jullie kunnen haar volgende week vragen hoe gruwelijk het was ;) Na het weekend zal ik weer even een betere update geven, hier is de verbinding met internet wat slecht.

Ik hoop dat jullie allemaal hele fijne kerstdagen hebben gehad, en dat er maar een hele goeie jaarwisseling mag volgen!

Happy 2007!

Liefs Marijn

• 28 December 2006 - 05:05

Julia:

hey marijntje
    grappig dat we elkaars berichtjes als eerste lezen altijd leuk als je als 1e reageerd :D en hoe vond je papa het vliegen?? have a good time met je familie en you 'll be fine met het afscheid de tijd gaat idd snel :D ik ga de 2e al weer weg naar perth dus mijn reis is echt begonnen :D groetjes daar! dikke kus Julia

• 28 December 2006 - 08:36

Petra:

Ha marijntjeee! Fijn dat de familie heelhuids aangekomen is bij je. En dat jullie toch samen kerst hebben kunnen vieren. Geniet van de dagen samen!

En natuurlijk ook van ons heel veel gezondheid en geluk in 2007!!

Groeten,

Petra en Marco

• 28 December 2006 - 12:04

Lies,(A):

heej marijn..:D wat super dat ze heel zijn aangekomen en dat je het zo naar je zin hebt gehad met zee..;)! haha ik wens j ook een super 2007;)!
    Kusj lies

• 28 December 2006 - 12:16

Patricia:

Hee Marijn,

Je hebt dus een leuke kerst gehad met z'n allen. Doe de groeten aan je ouders en een heel gezond en avontuurlijk 2007!!!!!!!

groetjes, Patricia.

• 29 December 2006 - 15:49

Liberteq:

Leeeuk dat het zo gezellig is :) en je zal ze inderdaad wel missen, kunnen ze niet nog een vakantie plannen :-P
    Ik had saw3 gedownload ma ik heb na 10 minuten de film gestopt,..ECHT ZO RANZIG!
    haha!
    Nou jij ook een hele fijne jaarwisseling!!
    Kusjeee

• 29 December 2006 - 20:14

Thijs:

Hey Marijn ik heb es ff je site doorgekeken en moet je zeggen > ziet er erg mooi uit! Leuk dat je samen met je ouders en met tess kerst heb gevierd, zeker iets om nooit te vergeten! We hebben jullie kaartje ontvangen! Thanks! Nou geniet nog even van dit jaar want het nieuwe jaar komt er al weer aan! Fijne Feestdagen en groetjes aan iedereen! Happy New Year!

Groetjes Thijs