SantaClaus is coming! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu SantaClaus is coming! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu

SantaClaus is coming!

Door: Marijn

Blijf op de hoogte en volg Marijn

18 December 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Goeiemorge!

Dat die ouwe kerel eraan zit te komen (nee pap ik bedoel niet jou, maar de kerstman) is wel duidelijk. Ik denk dat je Amerika vanaf Mars moet kunnen zien, zoveel lichtjes heeft iedereen in de tuin. Radiozenders draaien al weken niks anders dan kerstmuziek. Dit alles is aardig in strijd met het weer, het is hier nog bijna 20 graden. Maargoed, de sfeer is er niet minder om.

Vrijdag zijn Janke en ik begonnen met onze kerstinkopen. En ik moet zeggen ik vind het wel leuk..al die speelgoedwinkels door. Ochjaa die goeie oude tijd ;-). Na het shoppen zijn we met haar hele familie naar een lightgarden geweest. Dat zijn allemaal kerstlichtjes bij elkaar..opzich wel spectaculair om te zien. Op weg naar deze plek gingen we een vriend van Kevin ophalen en toen reden we langs een huis..!! Niet te geloven. Dit was een huis, verlicht zoals we dat in de slechte amerikaanse kerstfilms zien. Ik heb er nog foto's van gemaakt, ik hoop dat ik dat binnenkort weer ff op internet kan zetten. Ik zal het zo zeggen, het doet nog steeds pijn aan mijn ogen!

Uiteraard waren we nog niet klaar met onze kerstinkopen dus zijn we zaterdag weer op pad gegaan, we hadden echter te lang geslapen en ik moest 's avonds werken dus dat was een beetje een gevlieg. Dus toen moesten we noodgedwongen gister weer, haha! Gelukkig ben ik nu helemaal klaar. Voor de meiden heb ik knutselspullen gekocht en het spel Twister! Al neem ik die misschien wel stiekem mee naar huis aan het eind van het jaar ;-). Voor Micheal heb ik een kookboek gekocht, en voor Tricia een sjaal. Geslaagd lijkt me, of niet? Zelf heb ik al twee boeken gekregen van Kevin, aangezien hun Joods zijn en nu Hanukkah vieren. Gister zijn we zelfs bij een echt joodse zegening geweest en hebben daarna gegeten. Was wel interessant.

Wat maken we toch veel mee :) Nog een paar daagjes !

Liefs

• 18 December 2006 - 15:13

Agnes:

Hé Maijn,
    Als ik je berichtje lees, klinken bijna vanzelf belletjes in mjn oren! Maar aan j eberichtje te zien gaat het nog steeds van een leien dakje bij jou. Heb je berichtjes wel steeds gelezen, dus ben aardig op de hoogte gebleven. Nou, ik ben heel beneiuwd wat de amerikanen vinden dat een hollands meisje van de Santa moet krijgen.
    Hou je taai (maar dat lukt aardig zo te zien),
    groet, hele gezellige Kerstdagen, ook van Hans,Thies en Ben,
    Agnes

• 18 December 2006 - 15:58

Henk&gerhard:

Moi, even een berichtje vanaf het witzand, het wordt er niet beter op in de buurt, de zigeunerwagens zijn inmiddels de straat al ingetrokken. Het wordt tijd dat wij weer eens een nette buurt gaan opzoeken, maarja dat waren we al langer van plan zoals je wel weet. Wij wensen jou en de rest van de familie pretige kerstdagen en goede jaarwisseling. En wij houden je wel op de hoogte van het zigeuner gebeuren. Voorlopig zijn de wagens ondergedoken. Nogmaals veel plezier en kalm aan. Groetjes.

• 19 December 2006 - 06:44

Agnes Jaarsma:

Hallo Marijn,
    Je adres kan ik nergens vinden, dus dan maar even via deze weg je hele gezellige dagen toegewenst, ik begreep dat de familie uit Eext overkomt, en de alle beste wensen voor jullie allemaal van ons allemaal.
    Leuk om je zo te kunnen volgen, een mens maakt wat mee!
    groet en tot horens Agnes

• 19 December 2006 - 08:07

Liberte:

Heeey Meissie!
    Klinkt echt heel kerstig allemaal!!! Ik kan niet wachten op die foto van het huis haha! dat moet ik zien! Echt jammer dat het nog zo warm is daar, en het ziet er dan niet echt naar uit, dat het gaat sneeuwen met kerst... :(
    en volgens mij was kerstinkopen doen helemaal niet erg ;) :-p ofwel ;)?
    En dat spel twister gaat dus echt wel mee naar nederland! want dat moet hier ook gespeelt worden natuurlijk :D
    Zijn je ouders & je zusje al klaar voor the big trip to america?
    Gezellig dat ze langskomen :D
    Nou voor het geval dat ik je niet meer spreek (lijkt me niet :P) hele fijne kerstdagen :D
    Kusjeeee

• 19 December 2006 - 08:25

Anne-Greet:

Eey meis, alles goed? Klinkt ergens wel gezellig, al die verlichte huizen ... In Australie kunnen ze er ook wat van. Ik vind Ozzies steeds meer op Amerikanen lijken, alleen willen ze dat helemaaaaaal niet horen haha :) Ik zit op dit moment in Kuala Lumpur bij mijn oom. Over 3 daagjes komen mijn ouders. Erg gezellig natuurlijk! Toch wel een beetje raar: kerst vieren met 35 graden en zweten tot je erbij neervalt ... Veel plezier! Kus

• 19 December 2006 - 11:03

Julia:

whaaa nee het is echt zoals in de films ...eng!
    maare weet je nog dat we een keer voor de camera stonden en dat daar paradise now werd gedraait ik hoop dat je um nog niet gezien hebt want dan kan ik zeggen dat het een goede kerst film is... zet de mens aan tot denken...
    een prettige dag verder :p
    kus julia
    sorry beetje te vele met mij kop in de zon gezeten 2day

• 20 December 2006 - 22:19

Karel, Lien En Tess:

Goedendag!

Dus. de familie Jonker onderweg naar Washington DC, met een overstap naar London Heathrow.. Wat een feest. Eerst worden we overgeboekt naar een vlucht van 2 uur eerder, dus wij blij! blijkt dat er enorme mist is in Londen en we heel lang moeten wachten. Eindelijk om 3 uur mochten we met z'n allen het vliegtuig in (nadat we er sinds 11 uur hebben gezeten..) En vervolgens 2 uur in het vliegtuig zitten wachten. We konden nog STEEDS niet weg. Nou goed eindelijk opgestegen (het vliegen was trouwens geweldig! Al die lichtjes (het was namelijk al donker..)! Zelfs Papa vond het prachtig:P) en in Londen aangekomen, drie kwartier in de rij bij de douane, wat een organisatie daar zeg! Een en al chaos. Dus eindelijk daar doorheen gekomen blijken we onze vlucht naar Washington gemist te hebben.. Dus wij worden van hot naar her gestuurd om onze vlucht toch nog voor elkaar te krijgen blijken we helemaal niet meer heen te kunnen, we moeten wachten tot vrijdag. We hebben nu een Hotel geboekt in Nothing Hill en moeten hier nu wachten tot we vrijdag (Via FRANKFURT) eindelijk richting washington kunnen! Onze koffers mochten we trouwens ook niet mee dus zitten we hier nu zonder spullen. Eerst Londen uitchecken dan maar en dan op naar Washington! We houden de moed er in.
    Tot snel!

Liefs je paps en mams en je lieve zusje <3

• 21 December 2006 - 21:48

Lex:

Marijntjeeee!! Alles goed met jou? vermaak je je nog, volgends mij wel:)

Fijne kerstdagen en een happy new Year alvast:)

Kusj, Je zwagr:P

• 23 December 2006 - 09:25

Henk & Gerhard:

Moi, de famillie jonker gaat uit vliegen, de vlucht was recht en de vlucht was krom, nooit kwam berentje botje weerom. Oh nee dat was een ander verhaal,maar het begint er wel op te lijken, en wij hopen dan ook dat de rest van de welverdiende vakantie prima zal verlopen, en daar hebben wij alle vertrouwen in. véééél plezier in de states of amerika.

• 23 December 2006 - 15:11

Ingrid:

eeey
    zo hallo he dat is me toch een reisje dan. wat een pech man. maar jah ik hoop dat jullie (pap mam en tess)eindelijk helemaal heel bij marijn zijn aangekomen en karel hoe ging et vliegen? want jij zou mij verslag geven he want dan weet ik wat me in de mei vakantie staat te wachten:P
    hele fijne feestdagen daar :D en een gelukkig nieuw jaar alvast :D
    liefs ingrid