Jamie Cullum!
Door: Marijn
Blijf op de hoogte en volg Marijn
06 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Na een paar uur zoeken naar het goede gebouw, hebben Janke en ik eindelijk de tickets kunnen halen voor Jamie Cullum! Hij treedt op in DC, en is hier vrij onbekend. Wat een voordeel was, want het concert/optreden is zaterdag al, en we konden nog steeds kaarten kopen! Klinkt gooeeed niet? Ik ben helemaal blij (A). Verder gaat alles goed hoor ;) Zometeen lekker uit eten naar de Italiaan en dan een lekker lang en rustig weekend. Met veel plannen dat wel. Waarschijnlijk gaan Janke en ik dit weekend ook nog naar de Renaissance Show waar ik al eerder over vertelde (toch?) Klinkt allemaal leuk iig. Ook kan ik waarschijnlijk naar een Haunted Forrest met Halloween, wat me echt zooo gaaf lijkt. Het is de beste in DC, en ik hoorde dat je het een beetje moet vergelijken met Texas Chainsaw Massacre (ook al ken je de film niet, moet er toch op neerkomen dat het HORROR is!) Btw, Tess, TCM the Beginning komt hier uit, en ook Saw3. Ik moet nog slachtoffers vinden die met me mee willen, maar ik ga zeeeker heen (sowieso Saw). Weljaaa, dit was het voor nu, na het weekend zal ik ff laten weten hoe het allemaal is verlopen. Ik heb plannen om binnenkort mijn Foto's op internet te zetten, so keeeeep in touch!
Kus Marijn
06 Oktober 2006 - 10:55
Bart:
Hey, alles gaat zo te horen wel lekker daar.. Lijkt me allemaal leuk wat je daar allemaal doet/ gaat doen. Ik zit nu weer eens op kantoor met stage, weer eens te niksen.. :P Ik dacht laat ik ook maar eens een berichtje plaatsen. Ik wens je in ieder geval nog veel plezier (o.a. zaterdag en elke dag natuurlijk :) ) Groetjes Bart -
06 Oktober 2006 - 11:24
Ingrid:
eeey meis
wat gaaaaf dat je naar jamie collum gaat echt leuk :D en als je saw 3 hebt gezien moet je wel ff vertellen hoe is was he :D Het klink allemaal weer super :)
nou ik w8 met spanning de foto's af ;)
dikke kus ingrid
06 Oktober 2006 - 12:59
Liberte:
JALOERSE HORRORFAN HIER
Maaruuuh super tof allemaal!!!!! al die dingen!! en je moet ingrid natuurlijk helemaal niet gaan vertellen hoe saw3 was..naja je mag alleen zeggen offie goed of slecht was!! anders is het niet meer leuk natuurlijk ;)
Nouw ik wens jou dit weekend heeeeel veeel plezier enzo :) gedraag je he!! ;););)
IK WIL FOTO'S!! dus ik wacht ook met spanning af!!
Kusjeeeeee van Liefjeeee -
06 Oktober 2006 - 14:37
Petra:
Toe maar Jamie Cullum... Heel veel plezier!!
07 Oktober 2006 - 13:01
Julia:
whihi lachen jah.. ik ging dit weekend ook in veenhuizen proberen een enge film te kijken.. lukte niet... weet je nog die we ooit is op een verjaardag van hester criens hebben gezien met zo'n meisje die word vermoord en in de kelder word ingemetseld en dat hij onder hypnose die geest steeds ziet...nou die.... fucking hell k ben maar weggelopen naar de keuken want ik trok ut van geen kant... dus HAVE FUN in je horrorbosje ... doe voorzichtig
kus kus
julia -
07 Oktober 2006 - 17:36
Tess:
:O:O:O!! Nou dat word voor mij dus halfjaar wachten totdat die films hier uit komen.. of tegen de tijd dat ik jou kant op kom hahah! Alvast gefeliciteerd met je mutti trouwens:)
Kusjeee Liefs