Nieuwe Datum afscheidsparty - Reisverslag uit Eext, Nederland van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu Nieuwe Datum afscheidsparty - Reisverslag uit Eext, Nederland van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu

Nieuwe Datum afscheidsparty

Door: Marijn

Blijf op de hoogte en volg Marijn

11 Juli 2006 | Nederland, Eext

Hoihoi!!
Ik heb mijn afscheidsfeestje een dagje eerder gepland, namelijk op 16 augustus. Iedereen ontvangt nog een uitnodiging, maar hou de datum vrij!!

Kus Marijn

• 11 Juli 2006 - 15:09

Laura:

hej,
    het is al eerder gezeg maar verander alsjeblieft je leeftijd :P
    Ik ben enorma jaloers op je, wil t liefst mee in je koffer maar helaas ben ik iets te zwaar!
    Kus

• 11 Juli 2006 - 22:53

Marijn:

Hee Lau! Jaa klopt maa die site is niet helemaal up to date...ik vul in 1988 en dan ben ik 17 :S heel apart. Hou jij ook 16 augustus (woensdag) vrij in je agenda!? Jij moet er ook bij zijn hoor!! We spreken elkaar snel!! Kus!

• 13 Juli 2006 - 10:56

Liefjeeee:

Wij houden hem vrij...:D
    Maar die uitnofiging moet snel komen ;)
    Heb er zin in :) ... en ook weer niet :(
    Nou Gourmetten was gezellig he :D
    Kusjeeee

• 14 Juli 2006 - 21:03

Bart:

Ik kom ook nog wel even langs wippen en zo.. Dan drinken we er samen een. Veel plezier en ik zie je binnenkort weer..

Groetjes Bart