Update USA-story - Reisverslag uit Eext, Nederland van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu Update USA-story - Reisverslag uit Eext, Nederland van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu

Update USA-story

Door: Marijn

Blijf op de hoogte en volg Marijn

02 Juli 2006 | Nederland, Eext

Heey Allemaal, Nou het gezeik is begonnen hoor ;-). Nee, 7 augustus moet ik naar de ambassade in Amsterdam voor mijn Visum. Een heel gebeuren, want alles moet tot in de puntjes worden geregeld. Een stuk of tien papieren moeten worden ingevuld en ik mag geen electroniche aparaten enzo meenemen daarheen...Jaaa Je bent niet zomaar in Amerika! Ook moet er dan een vingerscan en alles van me worden gemaakt...Beetje CSI achtig ;-). Maargoed zet dit alvast ff in jullie agenda: 17 Augustus geeft Marijn een afscheidsfeest!! Dat is dé belangrijkste dag komende dagen, dusss schrijf em op! Dit was het voor zover. Een van de komende dagen ontvang ik een informatiepakket, maar dat volgt!
Liefs Marijn

• 03 Juli 2006 - 06:18

Liefjeeee:

Pso! Marijn, en geen electronische apparaten...betekent dat ook geen mobiele telefoon?
    kijk maar uit met die vingerscan,...zometeen komen ze er achter dat jij in 1991 een mandarijntje hebt gejat bij de groenteboer ;)
    Nou 17 augustes staat open voor jou:D!
    Kusjeeeee

• 05 Juli 2006 - 23:25

@nnelien:

Je hebt een complete studie achter de rug als je je visum binnen hebt (aan zoveel voorwaarden moet je voldoen)
    Nou de 17 de kom ik ook! Reken maar!Een dag om niet te vergeten............!