Storytime
Door: Marijn
Blijf op de hoogte en volg Marijn
05 Februari 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
What's upp!? Terwijl het kwik met grote sprongen daalt gaat het feest hier gewoon door. Inmiddels is de gevoelstemperatuur -18 graden Celsius. Dat is best wel een beetje heel erg koud. Maar gelukkig heb ik een lieve buurvrouw die mij net even op en neer naar Phoebe's school heeft gereden. Wat lekker :) Om aan te geven hoe koud het is..ik was net ongeveer 1 minuut buiten met nat haar, het was gelijk een klomp ijs. Wat een feest..en dan te bedenken dat Washington op de kaart ter hoogte van Madrid ligt...!!
Verder had ik een erg geslaagd weekend. Er werd weer gestapt, wat wel weer lekker en vooral erg leuk was. Verder moest ik nog wat werken, omdat er feest was in huize Long-Sires. Alle papa's en mama's van de kids bij Phoebe in de klas kwamen langs. Leek erg gezellig, maar Janke en ik hebben ons eigen feestje gebouwd met Phoebe en Vivian. Natuurlijk hoorde daar ook en tripje naar de Burgerking bij...Vervelend hoor.
Vrijdag was ik nog naar de film geweest, en deze keer weer eentje om te onthouden. The Departed. Met o.a. Jack Nickelson. Matt Damon, Leonardo DiCaprio (verbazingwekkend goed) en anderen. Erg leuk :)
Zondag was de grote dag aangebroken: De Super Bowl.Ik keek bij Dave en Carol(Janke's hosts), met een traditie van chips en chili. Heel Amerika zit op dat moment voor de televisie, waarschijnlijk alleen maar omdat ze hopen dat Janet Jackson nog een keer uit haar pak scheurt (ja dat was toen). De super bowl is de finale van het Football seizoen. En wat voor de meeste mensen interessanter is, het is het moment van de goeie reclames. Ondanks het feit dat er hier om de 2 minuten reclame is, hebben ze niet echt goeie ertussen zitten..behalve met de superbowl. Uiteraard omdat er dan een paar miljoen mensen voor de buis zitten. Janke en ik waren niet erg onder de indruk. Maar je kan ook niet snel tegen onze geweldige Nederlandse humor op ;).
Al met al een lekker weekendje..al wil ik Piet Paulusma toch even vragen wat zon te bestellen, of in ieder geval wat meer warmte. Voor de rest geen op- of aanmerkingen ;)
Liefs
05 Februari 2007 - 18:08
@nnelien:
Ken je het liedje ook met als openingszin "winter in America is cold..."? Je weet in ieder geval dat het waar is !;P
Het wil hier nog steeds niet winter worden. Afgelopen weekend een heerlijk zonnetje, waar je een voorjaarsgevoel van krijgt.
Maar met al die kou geef ik je een goeie tip: hou het contact met de buurvrouw in ieder geval warm ;P ;P
Je weekend klink echt weer super. Gevarieerd en goed gevuld. Ga zo door het tweede half jaar USA.
Kus xxxx( en een dikke tuut von Piet) -
05 Februari 2007 - 18:18
Anne:
heey!
Ik dacht zal je ff een berichtje sturen. Je wel warm aankleden hea? Ja the departed was echt een goede film!! haha
veel plezier!
Groetjes
Anne -
06 Februari 2007 - 01:06
Anne-greet:
eey wicht! ik had inderdaad ook gehoord van de superbowl, alleen vindt iedereen cricket hier toch iets spannender dus werd er niet echt naar gekeken ... en tja, niemand hier vind amerikanen geweldig, dus. iris' vader is inmiddels aangekomen, dus moesten die natuurlijk ook wat van melbourne laten zien: en dan is possems voeren een must! ook hebben we alle wijntjes van de omgeving gisteren geproeft tijdens een wijntour, en aangezien ik een echte wijnkenner ben ... :D op het moment is het hier ook niet echt warm, maar gelukkig nog altijd warmer dan bij jou haha! dikke kus van mij -
06 Februari 2007 - 06:01
Julia:
heey meissie je moet niet zeuren van mij mag het hier wel een poosje -18 graden zijn we zitten hier al bijna een week in de 45 + NIET TE DOEN!!!
ik spreek je snel weer!!! dikke kus julia -
06 Februari 2007 - 20:29
Ingrid :
eey meis nou zo te lezen was jou weekend weer helemaal goed:).
nou die van mij ook hoor pap en mam waren 25 jaar getrouwd en hebben echt et hele weekend feest gehad erg gezellie maandag waren ze 25 jaar getrouwd en zaterdag hadden we al feest voor iedereen en maandag voor ons zelf hebben toen heerlijk met zijn 9en gegourmet best standaard maar erg lekker en gezellie:) nou paps en mams waren erg blij met onze cadeaus gelukkig :P.
nu weer naar school pfff hahah
spreek je snel weer meis :D
liefs. -
07 Februari 2007 - 15:11
Liberte:
HEY ZUIPSCHUIT!
ik wist niet dat dat in america mocht :lol:
haha nee grapske heur!
ik ga thijs lief aankijken en hopen dat hij die film voor me download!
kijken kijken kijken!
Echt fijn die filmrecensies van jou marijn :lol:
Ik heb je net ff terug gemailt!
Spreeeeek je snel! :D
Dikke kus -
07 Februari 2007 - 15:12
Liberte:
Owjah, we beginnen we alvast aan het breien van een supermegasjaal, ik denk wel dat hij pas af is tegen de tijd dat je weer terug bent, maar het gaat om het idee :P!!
Keep it cool (of niet) -
13 Februari 2007 - 06:19
Julia:
hey marijntje ik vind het tijd voor een nieuw verhaaltje van jou....
wat staat jou te beleven op valentijnsdag??
kus kus Julia -
13 Februari 2007 - 11:34
Essie:
heey meis
burger king vervelend?? :p nee toch...
het is hier inmiddels alweer een graadje of 7 dus daar ben ik best tevreden mee :D min 18 is inderdaad veel te koud.. dikke muts op sjaal om, dan komt het goed ;) nou ik mail je snel enne spreek je snel,
kuss es
13 Februari 2007 - 13:56
Marijn :
Juul,
nieuw verhaaltje komt wel weer, maar niet veel bijzonders hier op het moment, mede dankzij die ***sneeuw! Komt goed ;) Ik kom ook snel met foto's
Toedelss -
15 Februari 2007 - 14:00
@nnelien:
Ik zie nu pas dat er weer fotos's staan op marijntjeee.tk ;P ;P
Leeeuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkk
En ligt er bij jou, als ik goed geinformeerd ben, 20 cm sneeuw?????????????
Gaat goed met de winter.
tot spreeeks. xxxxxxxx