New York City! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu New York City! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Marijn Jonker - WaarBenJij.nu

New York City!

Door: Marijn

Blijf op de hoogte en volg Marijn

16 Januari 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hi Everyone

How you doin? Hier gaat alles nogsteeds prima. Wordt het al saai? Moet ik nu een sappig verhaal gaan vertellen? Sorry, het is niet anders. Maar het was wel een leuk weekendje :) Vrij rustig, wat ook wel een keertje lekker was. En lang, want maandag was het M. Luther King day, dus Marijn was vrij. Ideaal!

Vrijdag heb ik helemaal niks gedaan..lekker :) Toch nog naar de sportschool geweest, moest ook wel een keer weer. Was al een poosje geleden. Ik heb het ingaan van mijn goeie voornemens gewoon twee week uitgesteld ;).

Zaterdag heb ik met Carrie hockeykaartjes gehaald..jawel, ijshockey! Vrij populaire sport hier, dus dat moeten we even bekijken. Go Capitals! Daarna hebben we gelunched, en toen kwam Janke, omdat we de volgende dag naar New York zouden, maar daardoor wel om 7 uur op het station moesten staan. Lekker optijd dus.

Zondag stonden we dus om kwart voor 6 naast ons bed, maar het was de moeite waard. 4.5 uur in de bus viel ons eigenlijk niks tegen, het was gewoon ff lekker uitslapen. In New York hebben we een beetje rond gewandeld, Times Square bekeken, een boot tocht om het Vrijheidsbeeld gemaakt (we konden het overigens niet echt goed zien, het was te mistig. Goed voor de volgende keer!!) Ook hebben we even koffie gedronken bij meneer D. Trump in zijn toren. En natuurlijk hebben we even een wandelingetje gemaakt door Central Park en Fifth Avenue. We zijn zelfs nog een bekend, voor mij onbekend, persoon tegen het lijf gelopen: Tony Danza (geloof ik). Hij kwam uit een theater op Broadway, maar Janke kende hem van Who's the Boss. Lelijke kerel ;) We zouden gaan eten bij het Hard Rock Cafe, maar het was stampvol en we moesten een bus halen dus hebben we dat niet gedaan. Wel zijn we even binnen geweest. niet zon heel mooi cafe, maar wel veel interessante spullen van o.a. The Beatles. Vogende keer zullen we reserveren :)
Uiteindelijk was het dan om 8 uur weer tijd om terug te gaan naar de bus, waar ons weer een reis van 4 uur stond te wachten. Maar onze voetjes waren vrij moe, dus we waren blij dat we weer even konden zitten :) nahja even...;)
Om 2 uur kwamen we weer thuis en zijn gelijk in bed gedoken. Lekker uitgeslapen en maandag was gelukkig nog een vrije dag. We zijn downtown ingeweest, beetje door de stand gewandeld :) lekker ontspannen!
Ik zal binnenkort weer even met de foto's aan de gang ik heb er weer een heleboel :)

Tot Spreeks

Liefs

• 16 Januari 2007 - 16:57

Lies,:

leukleukleuk:D, have fun! en we spreken elkaar..:)
    Kusjee xxx

• 16 Januari 2007 - 18:07

Welmoed:

hee marijn! grappig, ik was zondag en maandag ook in nyc! was gaaaaaaf! alleen kut van het weer idd, wij wouden ook empire op enzo maar kon niet echt, te mistig.. balen! maar is dagje nyc niet beetje ver voor jou als je helemaal uit washington moet komen? boston is 3 uurtjes.. naja have fun daar!

• 16 Januari 2007 - 18:49

@nnelien:

Kijk, onze investering van de kerstweek heeft gelijk al resultaat opgeleverd;);)
    Marijn neemt Janke mee naar het hard rock cafe. Klasse Marijn :D
    En een dagje New York !!!!!! Ben ik best wel een beetje jaloers op.

• 16 Januari 2007 - 22:04

Petra:

Best een beetje jaloers, annelien? ik durf wel toe te geven, dat ik wel hééééél erg jaloers ben.. Gewoon even een dagje NY.. man man man.. maar goed.. gelijk heb je marijn! Ooit (als ik het wel aandurf om te vliegen), ja dan....

• 16 Januari 2007 - 23:13

@nnelien:

Petra, er is nog hoop ;D
    Misschien moet je eens even een gesprekje met Karele hebben en een dagje NY ligt binnen handbereik......:) :)
    Bel gerust !

• 17 Januari 2007 - 02:15

Julia:

sex in the city girl :P hoe voelt het net zo als in de films of is het een betere stad als het lijkt op tv?? wel vet dat je geweest bent we moeten ook een keer samen gaan gewoon een weekje :) hahaha
    dikke kus Julia

• 17 Januari 2007 - 12:17

Ingrid :

Eey meis.
    Toe maar weer he dagje new york:-P
    en ik sluit me helemaal bij annelien en petra aan. Ik ben Jaloerss! want wie wil er nou nie een dagje naar New York:D.
    verder zo te horen lekker weekend gehad.
    Die van mij was aardig druk, maar wel heel leuk druk:D
    spreek je snel weer meis
    liefs ingrid

• 17 Januari 2007 - 19:34

Jenno:

He marijn,

k sluit me aan bij de rest, k ben ook jaloers! even dagje rondstappen in NY et lijkt zo gewoon! haha!
    maar echt leuk dat je daar zoveel onderneemt en ziet! kijk uit naar de foto's! Maak er nog leuke tijd van!
    Kus jenno

• 18 Januari 2007 - 09:22

Liberte:

Zooo NEW YORK! tof man! veel gezien weer dus, en en rondje om mij heen gevaren :lol: stond ik er nog wel goed bij? :D
    Mijn vader was afgelopen week naar san fransisco geweest, en nu heb ik een universety of berkeley trui :D lekker waaarm.
    Nou Spreek je snel! en je goed aan je goede voornemens houden he!
    Hele dikke Kus!!!!!

• 20 Januari 2007 - 04:21

Anne-Greet:

Eey nijn! Hoest? Alles goed hier: ben net terug van de duikcursus! Het was echt vet, beetje op de bodem van de zee rondlopen. Ik heb haaien, schildpadden, zeeslangen, een-streep-nemo's en een heleboel ander gedierte gezien. Ook hadden we een leuke duikinstructeur, helpt natuurlijk ook een beetje ;) Beetje jammer was dat ik vanwege een lichte verkoudheid (en daardoor pijnlijke oren) niet alle duiken heb kunnen doen. Naja, ik ben tenminste onder water geweest :D kus

• 24 Januari 2007 - 10:02

Essie:

heey doe mij ook maar even een dagje new york hee echt wel, lijkt me wel vet tof.. ff opschieten met de foto's he :) kus

• 26 Januari 2007 - 20:53

Hans En Agnes:

Tuurlijk moeten jullie, jij en Julia een weekje afkikken in New York. Maar als je dat doet is het ook heel erg leuk om nog even naar Sydney te gaan en daar ook wat rond te lopen. wat maakt het ook uit .....
    Blijf genieten Marijn.

Groetjes Hans en Agnes