Eindelijk maar toch
Door: Marijn
Blijf op de hoogte en volg Marijn
15 Oktober 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Dankzij Erwin kunnen jullie heel snel mijn foto's bekijken!! Ik ben nu bij Janke en heb hier fijn draadloos internet, en Erwin zet alle foto's op www.marijntjeee.tk Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat! Ook de nieuwste foto's staan erbij van het Renaissance festival van gister. Verder heb ik een leuk rustig weekend met Janke en Carmen. (duitse au pair) Heel gezellig filmpjes kijken enzo. Nu is het ochtend en ik ben de enige die nog niet is aangekleed...dus ik zal dat even doen! Ik zal snel even weer een berichtje achterlaten.
Liefs
15 Oktober 2006 - 18:45
Essie:
hmmz.. is het niet de bedoeling dat je als eerste in de kleren bent?? ;) nou.. bijna zuidlaarder nacht he, morgen avond is het alweer :D dus dat wordt wel weer even leuk. volgend jaar ben je er mooi weer bij :D nou spreek je snel weer!
kus essie
15 Oktober 2006 - 18:59
@nnelien:
Ik ben errrrrruuuuuuuuuuuugggg benieuwd natuurlijk! Eruhwin; bedankt voor je support.
En Marijn, het is toch heerlijk om op zondagochtend nog lekker in je pyama rond te sjouwen?
Kus xxxx -
15 Oktober 2006 - 19:55
Jenno:
hey marijn,
zo ook ik volg vanaf hier jou avontuur in tha USA. En je vermaakt je daar nog steeds prima van simpel filmpje tot dingen ontdekken! en eindelijk krijgen we foto's te zien! ga nu ff loere!
ps. hoe staat et met de beroemde midgetgolfers daar? ;p al je kansen daar geprobeerd?
geniet er van! X Jenno -
15 Oktober 2006 - 20:48
Petra:
Joepie!! Foto's!!
Erg leuk om allemaal te zien! Dat er maar vele mogen volgen. Ciao! -
16 Oktober 2006 - 13:43
Maaike:
Hi marijn,
zo te horen gaat het wel goed met je... met mij ook!! mijn gastgezin is ook erg leuk!! we moeten een keer met alle andere nederlandse meiden afspreken... we hebben elkaar niet meer gesproken sinds orientation...
spreek je snel
kus maaike (from Wyckoff, NJ) -
16 Oktober 2006 - 15:17
Liberte:
ik heb gekeken!!! -
17 Oktober 2006 - 14:36
Gea:
hallo Marijn
leuke foto's, het is vandaag Zuidlaadermarkt bij ons, dinsadg 17 okt.
De kids zijn naar de nacht geweest, Bert-Jan moest stage lopen de volgende dag dus kon niet erg lang door.Esther moest gewoon naar school en is nu nog even na de kermis.Ilse en Jos kwamen om half 7 weer thuis, ze zijn nu net van bed af, al met al weer bere gezellie en het weer was perfect, 18 graden.
Ik ga vanavond volleybal kijken, wij hebben een wedstrijd ( ik ben geblesseerd), dus ik ga je moeder aan moedigen.
liefs Gea