Trots
Door: Marijn
Blijf op de hoogte en volg Marijn
21 September 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Liefs
21 September 2006 - 07:14
Liefjeeee:
Zo marijn! dat klinkt allemaal heel pittig :D word er al moe van als ik het lees...Hier is alles prima hoor :) vind het alleen gemeen dat ik hoor dat mensen je op msn hebben gespot...ik ikke niet :(:(:(:(
;)
Nou marijn sportse :D
Love to hear from you!!
Kusjeeee -
21 September 2006 - 07:59
Karel:
Lieve sportvrouw,
Lance amstrong zal nu willen emigreren naar Europa met zo`n sportvrouw in zijn buurt. Au pair in America is vooral een "survival of the fittest" als ik jouw verslagen zo lees. Maar goed, bewegen is gezond. Ik raak wel een beetje geinspireerd door jouw sportiviteit en overweeg (alweer?!!) me ook aan te melden voor spinning. Als we volgend jaar naar je toe komen moeten we goed op conditie zijn. kortom ik heb geen keus ...Trainen dus!!! "spin" je daar ook in een groep of alleen?.
Hier is verder alles oke, het blijft mooi weer en de "road king" draait overuren. (Piet Paulusma is goed bezig, mag en lintje van Bea)
Groet en een dikke kus,
Karel
21 September 2006 - 13:45
Marijntjeee:
Heey liefje, en rest :) Ik ben vaak op msn rond half 4 bij jullie. Half 10 bij mij :) Want dan ben ik ff vrij voordat ik Phoebe weer van school moet halen. Hoop je binnenkort ff te spreken!! KusKus -
21 September 2006 - 15:03
Agnes:
Hai marijn, ik heb je gevonden!
groetjes -
21 September 2006 - 16:38
Petra:
Heel goed!! Gister heb voor het eerst het loopje naar de sportschool gemaakt.. niet om te spinnen, maar wat zijn we toch goed bezig zo... al zeg ik het zelf ;-) -
21 September 2006 - 20:47
Henk&gerhard:
Wij vinden het fijn dat het zo goed met je gaat, we houden je geregeld in de gaten, maar ja je vertelt ook niet alles op de mail, en gelijk heb je.Heb je alles onder controle? En hoe is het met de amerikaan zijn ze leuker als je hollandse jonge,van de brandweerman hebben we ook niks meer vernomen, je weet wel die met die echte harley. Maar dat horen we nog wel een keer. Hier is alles oke,en we blijven op de hoogte. Groetjes en kalm aan. -
22 September 2006 - 11:56
Julia:
jup jup mijn oeder heeft nieuw werk :D ze word kamerlid voor de PvdA ze begint na de verkiezingen van november :) en ze gaat in Den Haag wonen.. maar dat boeit me niet want ik ben dan toch zelf weg.. maar voor de hond en thies ist wel sneu.
kus kus Julia -
22 September 2006 - 11:58
Julia:
oeder=moeder ik ben wel een echte typmongool aan het worden... IK WIL WEER NAAR SCHOOL! -
24 September 2006 - 11:29
Dick-it:
Hey Marijn!
Ik krijg de indruk dat je stiekem aan t trainen bent voor de 4mijl van Groningen!
Misschien de 100 meter estherfette?
Maar in ieder geval wel goed bezig.
Hang loose! -
24 September 2006 - 12:02
Anne-Greet:
Eey chick! Wazzup? Alles bon hier: het duurde ff voor dat ik je berichtje had gezien, hehe ... Het schiet idd op, maar ik heb d'r zin in! K was nog op het afscheidsfeestje van Inge en de verjaardag van Emiel geweest: groetjes van iedereen daar. K hoorde al van Welmoed dat jullie elkaar gaan opzoeken :D Ik zie Inge en Emiel ook over een aantal weekjes ;)
Mark van Diest was er trouwens ook. Hij was echt verdrietig geweest toen Bunna naar Schotland vertrok, echt heel lief. En iedereen moest natuurlijk zijn vakantiefoto's van Israel bewonderen (het schijnt dat hij zo'n 50 mensen een kaartje heeft gestuurd en het alleen maar over de schietpartij gehad heeft haha) ... Verder zijn de meesten allemaal aan de studie, dus de verhalen over het-niet-halen-van-de-tentamens kwamen boven haha :) O ja, Mark van Dijken zei nog: nou als je weggaat, bellen we nog wel even ... k geloof niet dat hij dat bij jou heeft gedaan, wel? haha
Mmmm, nou volgens mij heb ik alles zo'n beetje wel verteld. Ga je trouwens nog een jaartje volleyballen in the USA? Of wordt het een jaartje ''spinnen''? Spreek je snel en dikke kus AG -
24 September 2006 - 14:36
Essie:
heey meis :D ben ik nou heel dom dat ik niet weet wat rpm-spinning training is? nou ja.. klinkt sportief in ieder geval :D volgens mij kom je niet terug als dikke amerikaan maar vet gespierd, of niet dan ;) hoop dak je binnenkort ff spreek op msn, want ben je nog niet tegengekomen..
dikke kus, es -
25 September 2006 - 09:06
Hanneke:
Ha die Marijn, Wij zijn weer terug op nederlandse bodem. De rest van de vakantie was prima. Als je nog eens de kans krijgt toch maar richting San Francisco, een superstad.
Hanneke -
25 September 2006 - 16:49
Wim:
heej buurmeisie op afstand blij dat alles goed gaat daar verweg hier gaat ie ook wel goed maar this wel rustig in de staat hier en zal je site nog wel effe vaker in de gaten houden gr wim en hoe je haaks